Eddie Murphyn SLS AMG -ökymersu kääntää katseet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kriitikkojen ja yleisön ylistämä koomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvista. Tähti on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek-animaatioelokuvissa ja Disneyn Mulan-elokuvassa. Murphy on yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä.

Nyt 50-vuotiaan ökyrikkaan tähden uutisoitiin omistavan 200.000 dollarin arvoisen Mercedes Benz SLS AMG -auton. Murphy kuvattiin autonsa ratissa erään kahvilan edustalla. Koomikon näyttävä menopeli käänsikin kaikessa komeudessaan katseita kadunvarrella. Murphyn huomattua kiinnostuneet kuvaajat ja fanit, näyttelijä vilautti heille tuttavallista käsimerkkiä.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.