Näin leveästi Matthew Perry asuu Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Chandler Bingiä Frendit-komediasarjassa esittänyt Matthew Perry on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hän onkin saanut arvostettuja palkintoja työstään näyttelijänä. Vuonna 2009 Perry tähditti 17 Again -elokuvaa yhdessä Zac Efronin kanssa.

Nyt 42-vuotiaan menestyneen näyttelijän uutisoitiin myyvän asuntojaan. Perry nimittäin myy parhaillaan kolmea ökykartanoaan. Äskettäin hän ryhtyi kaupittelemaan 5,6 miljoonan dollarin Kaliforniassa sijaitsevaa lukaaliaan.

Modernista luksuskartanosta löytyy muun muuassa kolme makuuhuonetta, huikea ulkouima-allas ja uskomattomat näkymät jättimäisistä lasi-ikkunoista. Katso kuvat asunnosta tästä. Perryn uutisoitiin myös sijoittavan huimia summia asuntoihin, sillä hän osti äskettäin 9 miljoonan dollarin kartanon Hollywoodista.

Matthew Langford Perry on seurustellut muun muuassa näyttelijätär Julia Robertsin ja Baywatch-typy Yasmine Bleethin kanssa. Suosittu tähti onkin viihtynyt sittemmin poikamiehenä. Näyttelijä kärsi taannoin päihdeongelmista ja Vidocin-lääkkeen riippuvuudesta. Perry sai kuitenkin vieroituksen avulla elämänsä takaisin raiteilleen ja muun muuassa pudotti huimasti painoaan.