Soulja Boy vankilaan – takakontissa oli huumeita ja aseita

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Soulja Boy jäi taannoin kiinni miljoonavalheesta. Räppäri nimittäin väitti ostaneensa itselleen 55 miljoonan dollarin arvoisen G5-lentokoneen. Räppärin edustaja kuitenkin paljasti väitteen olleen tuulesta temmattu.

Nyt 21-vuotiaan rap-artistin uutisoitiin joutuneen vankilaan huume- ja aserikoksesta. Soulja Boy, oikealta nimeltään DeAndre Cortez Way, pidätettiin 18. lokakuuta rutiinitarkastuksen jälkeen. Yahoo! News – sivuston mukaan tähden Cadillac Escalade -ökyauton takakontista löytyi nimittäin huumeita, aseita ja käteistä.

Myös räppärin kolme turvamiestä ja autokuski pidätettiin tienvarrella lähellä Yhdysvaltojen Alabamaa. Soulja Boy ja hänen tiiminsä joutuivat vankilaan ja heitä syytetään nyt marihuanan hallussapidosta ja sen tarkoituksenomaisesta levittämisestä. Miehet saivat myös syytteen aseiden hallussapidosta.

Soulja Boyn toinen albumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Levyn ensimmäinen Crank That (Soulja Boy) -single nousi Billboard 100 -listan ykköseksi seitsemän viikon ajaksi. Räppärin muita tunnettuja kappaleita ovat muun muuassa Rich Girl, Let Me Get Em ja Kiss Me Thru the Phone. Tähti on myös järjestänyt syntymäpäiväjuhlansa MTV-kanavan My Super Sweet 16 -ohjelmassa.