Ali Lohanin mallikuvat julki – poseeraa pelkässä neuleessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana “Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Nyt 17-vuotias kaunotar poseerasi ensimmäisissä mallikuvissaan Fault-lehden kuvauksissa. Ali Lohan näyttää kuvien perusteella taitavan poseeraamisen jo kuin ammattilainen. Eräässä kuvassa teinityttö esiintyy ilman housuja pelkkään neuleeseen pukeutuneena.

Pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ali Lohan herätti huomiota pelottavan kuihtuneella olemuksellaan. Pistävät kasvonpiirteet ja rutkasti hoikistunut vartalo aiheutti spekulaatiota muun muuassa anoreksiasta ja kauneusleikkauksista. Tähden edustaja Steve Honig julkaisi puhutusta ulkonäkömuutoksesta lausunnon ja kertoi laihtumisen johtunen kasvupyrähdyksestä.