Asukkaat tyrmistyivät – BB-Janica on poissa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistui tänään aamulla yksi asukas, kun BB-Janica lähti aamutuimaan laukut pakattuna Norjan Big Brother -taloon. Kahden lapsen äiti hätääntyi saatuaan tietää reissustaan, mutta ensijärkytys tasaantui nopeasti. Nainen otti matkalle mukaan muun muuassa paketillisen kondomeja.

Vielä viime yönä Janica lupasi muille asukkaille, että hän tulisi herättämään heidät lähdön hetkellä hyvästejä varten. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Janica oli poistunut talosta kaikessa hiljaisuudessa muiden vielä nukkuessa.

Isoveli kutsui Janican aamulla päiväkirjahuoneeseen. Muut asukkaat nukkuivat sikeästi ja vaalea kaunotar ei ollut varma, saiko hyvästellä asukastovereitaan. Sattumalta herännyt BB-Sebastian ilmestyi kuitenkin makuuhuoneesta ja hämmästyi nähdessään Janican matkalaukkuineen.

– Ootsä lähössä? Sebastian kysyi unisena.

Janica luuli aluksi miehen kävelevän unissaan. Pian he kuitenkin vaihtoivat halauksen ja Sebastian kertoi Janican olevan hänelle rakas. Oululaismies auttoi myös Janicaa matkalaukun sulkemisessa ja saattoi tämän päiväkirjahuoneen ovelle.

Aamulla Isoveli herätti muut asukkaat ja ensimmäisenä Janican poistumisen lisähuoneesta huomasi BB-Suvi. 

– Janica on lähtenyt! Se ei varmaan saanut herättää meitä, Suvi sanoi unisena.

– Kyl mä olin hereillä kun se lähti, en vaan tajunnut sanoa sille moikka, BB-Terhi kertoi.

– Mä näin unta, et lähdin Janican kaa vaihtoon, BB-Ben kertoi muille asukkaille.