BB-Janica: ”Päätin että en tule Big Brotheriin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pohdittiin eilen naisten toimesta millaista kulunut kausi on ollut ja millaisia odotuksia heillä oli ennen taloon astelemistaan. Samalla asukkaat kertoivat miten olivat ehtineet jo katua mukaan lupautumistaan.

Tänään Norjaan suuntaava BB-Janica kertoi muille asukkaille, että hän ehti jo ennen kauden alkamista perua päätöksensä tulla taloon.

– Sinä aamuna kun mun piti lähtee, niin mä olin päättänyt, että mä en tuu tänne. Ja että mä meen sinne ilmoittamaan asiasta, Janica kertoi, mutta lopulta katsoi parhaaksi suunnata realityohjelmaan.

– Sit mä istuin siinä ja ajattelin, että tällä täytyy olla joku tarkoitus, kun mä oon päässyt kahdentoista joukkoon. Mä itkin koko päivän ja ajattelin, että mä oon itsekäs paska. Mut nyt mä oon sitä mieltä, että hyvä juttu että mä tulin tänne.