Rockyhtye haukkui Fox-kanavan – tässä televisiokanavan kosto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdyvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Aiemmin tällä viikolla bändin keulahahmo Adam Levine suivaantui Fox-televisiokanavan toimintaan ja julkaisi Twitter-blogissaan viestin, jossa hän pyysi ettei televisiokanava enää koskaan soittaisi yhtyeen musiikkia. Fox iski pian takaisin ja haukkui yhtyeen musiikin lähetyksessään.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine on seurustellut jo pidemmän aikaa venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Näyttävä pariskunta on poseerannut rohkeasti muun muuassa lukuisille lehdille ja äskettäin he paljastivat alastomat vartalonsa Venäjän Vogue-lehdelle. Rokkarin seksikäs tyttöystävä on esiintynyt muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla.