Popparin nelikuinen Willow-tytär taitaa poseeraamisen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Pink hämmästytti viime vuonna voimakkailla mielipiteillään lastenkasvatuksesta. Laulaja sanoi tuolloin lasten kaipaavan fyysisiä rangaistuksia pahanteosta. Tähti itse on muuttanut omilleen sangen nuorena, mutta hän muistaa yhä isänsä kurittaneen häntä.

Pink avioitui vuonna 2006 motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Willow Sage -tyttären kesäkuussa. Nyt äitiydestä nauttiva laulajatähti kuvattiin jälkikasvunsa kanssa Thanks For Sharing -elokuvansa kuvauksissa New Yorkissa.

Neljän kuukauden ikäinen Willow-vauveli näytti varsin pirteältä ilmestykseltä räväkän äidinsä sylissä. Pienokainen näyttääkin jo osaavan poseeramisen jalon taidon, sillä Willow hymyili kameroille kuin ammattilainen konsanaan. Paparazzit ikuistivat myös suloisen tytön hauskoja irvityksiä kameralle.

Grammy-palkittu Pink tunnetaan ympäristöjärjestöjen tukijana ja laulajan tiedetään olevan todella eläinrakas. Hän kuuluu muun muuassa PETA-eläinsuojelujärjestöön. Taannoin supertähti raivostui teinitähti Selena Gomezille, koska tämän musiikkivideon kuvauksissa maalattiin hevosia spray-maaleilla. Pink pyysikin eläinaktivisteja suuntaamaan kuvauspaikalle ja selvittämään tilanteen.