Shokkivideolla yliajettu pikkutyttö on kuollut

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten traagisesta tapauksesta, jossa kiinalaiset osoittivat järkyttävää välinpitämättömyyttä kaksivuotiasta pikkutyttöä kohtaan. Nyt Kiinasta on kantautunut suru-uutisia, sillä pienokainen on tänä aamuna menehtynyt saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Videolla nähdään kuinka ensin yksi auto ajaa surutta tytön päältä, eikä kukaan pysähdy auttamaan häntä. Pian toinenkin auto tulee ja ajaa surutta tytön päältä. Tapaus tallennettiin viime viikon torstaina Guangdongin provinssissa sijaitsevan Foshanin kaupungin kaduilla. Maassa makaava pikkutyttö on Yueyue ei voinut jäädä ohikulkijoilta huomaamatta, mutta kukaan ei välittänyt hänestä seitsemään minuuttiin.

Katso shokkivideo tästä (sisältää voimakasta kuvamateriaalia)

Nyt ympäri maailmaa on äimistelty kiinalaisten toimintaa. Ohikulkijoiden toimintaan vaikutti mahdollisesti vuonna 2006 sattunut tapaus, jossa tuomioistuin määräsi naista auttaneen ohikulkijan maksamaan naiselle korvauksia. Näin ollen kiinalainen oikeuslaitos on osaltaan vastuussa kansalaisten uskomattomasta käytöksestä.