Spice Girls -tähti antaa koiransa ulostaa sisälle – pinttynyttä koiranp**kaa lattialla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin laulaja paljasti jatkavansa uraansa musiikin parissa ja julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

Nyt Geri Halliwellin entinen manageri paljasti, että laulaja antaa koiransa tehdä jätöksensä sisätiloihin. Jenny Frankfurt kertoi muuttaneensa äskettäin laulajan kotiin ja kertoi järkyttyneensä siitä, miten sotkuisesti tähti asuu. Manageri kertoi myös joutuneensa siivomaan koiran kakkapökäleet.

– Gerin kotona oli koiran kakkaa, jota en saanut putsattua. Hänen lemmikkinsä ulostaa edelleen sisätiloihin. Kolmen yön jälkeen tulin jo hulluksi, Frankfurt kertoi Heat-lehdelle.

Frankfurt toimi tähden managerina kolmen vuoden ajan. Hän paljasti lehdelle, että hän ihmetteli aikanaan Gerin outoja työvalintoja. Frankfurt nimittäin kertoi, että tähti kieltäytyi usein työtarjouksista, jotka olisivat tuottaneet laulajalle huimia summia rahaa.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin 39-vuotiaan Spice Girls -popparin kanssa. Äskettäin parin on kuitenkin huhuttu lämmittelevän suhdettaan uudelleen.