Johanna Tukiainen kommentoi kohuvideota – avioliitto on ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme torstai-iltana kuinka Johanna Tukiainen ja hänen aviomiehensä Arto Länsman ottavat rajusti yhteen verkossa julkaistulla videolla. Videolla alaston aviomies työntää vaimonsa rajusti seinää vasten ja on ainakin lyövinään tätä.

Arto Länsman ei ole ollut halukas kommentoimaan videota, mutta Johanna Tukiainen kommentoi nyt videolla nähtävää rajua välikohtausta, jossa molemmat nähdään osittain alastomina.

– Video todistaa sen, että Arto on väkivaltainen. En kunnioita naisia lyöviä miehiä millään tavalla. Otan myös henkisen väkivallan vakavasti, Johanna Tukiainen kommentoi Staralle.

Tänään Metropoli-lehti uutisoi, että eilen perjantaina Tukiaisen ja Länsmanin oli määrä esiintyä Salossa. Keikka kuitenkin peruuntui, kun pariskunta ajautui uuteen välikohtaukseen. Lehden mukaan avioliitto on rajun riidan seurauksena toistakseksi ohi.