Järkyttävä video julki: Alaston Arto Länsman ottaa rajusti yhteen Johanna Tukiaisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on ollut aiemmin usein otsikoissa rajujen riitojensa ja tappelujensa merkeissä. Johannan ja hänen aviomiehensä Arto Länsmanin suhde on ollut siis myrskyisä. Nyt verkossa on julkaistu uusi järkyttävä video pariskunnan riitelystä.

Tänään internetin julkiseen videopalveluun päätyneellä kotivideolla Johanna Tukiainen ja Arto Länsman riitelevät kovaäänisesti. Artolla ei ole lainkaan housuja jalassaan. Tukiainen haluaa heittää Arton ulos ilman housuja, mutta lopulta mies saa luvan hakea vaatteensa. Sanaharkan aikana Länsman työntää Johannan rajusti seinää vasten. Samalla Johanna väittää miehensä lyöneen häntä.

Kuva: Vimeo

– Mä soitan v**tu poliisit just nyt! Mene helvettiin siitä, Arto Länsman raivoaa.

– Se on se joka lyö mua! Se on ukko. Mies saa lyödä naista? Mä en halua olla missään tekemisissä sun kanssa. Niin sanoi myös Julia. En missään tekemisissä. Mä herätän Julian nyt, Johanna Tukiainen huutaa.

Videon kuvaamisen ajankohdasta tai kuvaajan henkilöllisyydestä ei ole tietoa. Siinä nähtävän julkkisparin henkilöllisyydestä ei sen sijaan jää mitään epäilystä.

Untitled from Ano Nyymi on Vimeo.