BB-Janican seksisessio puhuttaa Norjassa – katso video

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa on parhaillaan käynnissä asukasvaihto Suomen ja Norjan välillä. Perjantaina sikäläiseen taloon asteli Suomesta BB-Janica, joka aiheutti jo etukäteen kohua. Norjassa nimittäin julkaistiin Janican nakukuvat, joissa hän strippasi suomalaisille asukkaille.

Janica lunasti odotukset menemällä jo muutaman tunnin jälkeen sänkyyn meksikolaissyntyisen komistuksen Roberton kanssa. Nyt Norjassa ihmetelläänkin tapausta, sillä Janica on itse kiistänyt harrastaneensa seksiä. Vaalea suomalainen totesi, ettei hän suostu harrastamaan seksiä ainakaan vielä ensimmäisenä iltana, ohjelman verkkosivut kertovat.

Video puuhista löytyy tästä.

Suomalaisneitokaisen sänkyynsä kellistänyt BB-Roberto kuitenkin kertoi muille asukkaille, että hänen sukuelimensä oli Janican sisällä. Kuitenkin myös Roberto totesi, ettei kyse ollut kokonaisvaltaisesta seksistä. Nyt norjalaiset odottavatkin mielenkiinnolla mitä alkava viikko tuo tullessaan.Kuva: Norjan Big Brother