Hittisarja floppasi rajusti – puolet katsojista katosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher sai äskettäin unelmaroolin Miehen puolikkaat -hittisarjassa. Tähden yksityiselämä ei kuitenkaan ole ollut yhtä loisteliasta, sillä Kutcherin väitettiin taannoin pettäneen vaimoaan Demi Moorea heidän hääpäivänään.

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat teki katsojaennätyksensä Ashton Kutcherin debyyttijaksolla. Sarjan yhdeksännen tuotantokauden ensimmäistä jaksoa katsoi nimittäin huimat 28,7 miljoonaa televisiokatsojaa. Sittemmin katsojaluvut ovat kuitenkin romahtaneet, sillä viime viikon katsojamäärä oli enää puolet debyyttijakson määrästä, E! Online uutisoi.

Viime viikolla sarjaa seurasi enää 14,2 miljoonaa katsojaa, mikä on vielä toki kelvollinen määrä. Mikäli katsojamäärä laskee kuitenkin jatkossakin samaa vauhtia, joutuu CBS pohtimaan sarjan lopettamista. Ashton Kutcherilla on ohjelmaan vuoden sopimus.

70’s Show –televisiosarjasta tutun Ashton Kutcherin yksityiselämää riepotellaan parhaillaan mediassa. Tähden näyttävien parisuhdeongelmien onkin väitetty johtaneen Miehen puolikkaat -sarjan laskusuuntaisiin katsojalukuihin. Äskettäin 48-vuotiaan Demi Mooren kerrottiin jo lyöttäytyneen yhteen avioerojuristin kanssa. Hän ei nimittäin kestä enää 33-vuotiaan aviomiehensä uskottomuutta. Pariskunta ei ole vieläkään kommentoinut erohuhuja julkisuudessa.