Kelly Clarkson uhkasi pahoinpidellä listaykkösen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähti julkaisi äskettäin Mr. Know It All -singlensä ja hänen viides albuminsa Stronger julkaistaan 25. lokakuuta.

Kelly Clarkson on myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Nyt menestyksekäs laulajatähti paljasti olevansa kateellinen brittiartisti Adelelle. Clarksonin mielestä soul-laulaja on nimittäin ”liian hyvä”. Poptähden mielestä kukaan ei pysty kilpailemaan maailman valloittaneen Adelen kanssa.

– Haluan lyödä Adelea turpaan! Hän on vain liian hyvä, Kelly kertoi The Guardian -lehdelle.

Poppari paljasti myös lehdelle haaveilevansa yhteistyöstä kantritähti Miranda Lambertin kanssa. Clarkson kertoi nimittäin kyseisen kantrilaulajan olevan yksi hänen lempiartisteistaan. Idol-voittaja kertoi myös usein möläyttävänsä innokkaana Lambertille, että laulajien täytyisi tehdä yhteinen kappale.

Neljä studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui äskettäin taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Kelly pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.