BB-viikkotehtävässä hullunkurisia sketsihahmoja – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Tällä viikolla Big Brother -ohjelman katsojat päättävät, onnistuuko viikkotehtävä. Asukkaat saivat tietää eilen uudesta tehtävästä, joka sai heti varauksettoman suosion. Erityisesti Sebastian oli innoissaan televisioon liittyvästä tehtävästä.

Asukkaiden tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Isovelin määräämiä televisio-ohjelmia. Viikkotehtävä onnistuu, jos televisio-ohjelmat ovat laadukkaita ja ne tehdään määrätyssä aikataulussa valmiiksi.

– Hauskaa! Voin tehdä säätiedotuksia, norjalainen vaihtoasukas BB-Siv Anita totesi.

– Sun täytyy olla sit bikineissä, BB-Matti vastasi kaunottarelle.

– Voi olla hauskaa, tai sitten ei, BB-Mikael lisäsi.

Säämieheksi pestattiin BB-Stefan. Uutisankkureina taas debytoivat Mikael Schwarzenegger ja Siv Anita Schiffer. Lastenohjelmaa tekivät BB-Ben ja Matti. BB-Sebastian pääsi puolestaan elementtiinsä, kun hän esiintyi Medicin Man -nimisenä tohtorina.

Kuvat: Sub