BB-Janican pornokuvat julkaistiin verkossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukas BB–Janika, taiteilijanimeltään Jade, esiintyi viime kevään Sexhibition-erotiikkamessujen päälavalla lesboesityksessä yhdessä aikuisviihdetähti Jennan kanssa. Nyt messujen järjestäjä on julkaissut nämä kaiken paljastavat valokuvat verkkosivuillaan.

Tapahtuman järjestäjien mukaan Jaden ja Jennan Show oli palautteen perusteella messujen parhaimmistoa. Valokuvissa Janica ei piilottele mitään intiimejä ruumiiosiaan ja hänet nähdään puuhailemassa Jennan kanssa seksilelujen kanssa ja ilman. Kuvat ovat selvästi K18-materiaalia, joten Stara ei voi niihin linkittää.

Janican stripparitausta ei tule enää kenellekään yllätyksenä, sillä hän on riisunut vaatteensa useampaankin otteeseen myös BB-talossa. Norjassa parhaillaan asustava neitokainen aiheutti vuonomaassa kohua nakukuvillaan jo ennen sinne menoa, ja Janica lunasti odotukset harrastamalla seksiä BB-Roberton kanssa jo muutaman tunnin kuluttua taloon astelemisestaan. Sittemmin Janica on heiluttanut peittoa Norjassa jo useita kertoja.