Teinipoppareiden hellät hetket lätkämatsissa kuvattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotias kanadalaistähti on viime aikoina tuonut suhdettaan enemmän esille julkaisemalla lukuisia kuhertelukuvia tyttöystävänsä kanssa.

Nuori megatähti myönsi äskettäin olevansa rakastunut tyttöystäväänsä. Teinipoppari nimittäin paljasti New!-lehdelle yksityiskohtia parin seuratusta suhteesta. Hän muun muuassa kehui tyttöystäväänsä kuumaksi ja hauskaksi pakkaukseksi.

Nyt teinitähdet on kuvattu suutelemassa lätkämatsissa Kanadassa. Bieber istui 19-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa Bell-areenan vip-katsomossa, jossa pariskunta ei pystynyt pitämään näppejään irti toisistaan. Sylikkäin istuneet supertähdet jakoivatkin toisilleen jatkuvasti helliä huomionosoituksia.

Järistyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber julkaisee pian odotettua musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under the Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey. Teinisensaation tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Baby, U Smile, Somebody To Love ja One Less Lonely Girl.