BB-Janica järjesti riettaan strippausesityksen – norjalaiset sekosivat paljaista rinnoista

Big Brother · Stara.fi

Suomalainen BB-Janica on parhaillaan lavalla Norjan Big Brother -talossa, jossa hän päätti järjestää asukkaille vauhdikkaan strippaus- ja tankotanssiesityksen. Isoveli toimitti asukkaille aiemmin tangon, jonka kanssa Janica opasti asukkaita tankotanssin ja strippauksen taloihin.

Hetki sitten suomalaiskaunotar päätti näyttää itse asukkaille miltä oikeaoppinen strippaus näyttää. Norjalaiset asukkaat riehaantuivat vaaleaverikön riisuessa itseään vaatekappale vaatekappaleelta. Kesken esityksen Janica kutsui lavalle ihastuksensa Roberton, joka pääsi nauttimaan esityksestä paalupaikalta. Mies oli toki päässyt jo useita kertoja aiemminkin Janican pöksyihin, kun pari on harrastanut seksiä norjalaisten BB-talossa.

Suomessakin nähdyn esiintymisensä aikana Janica muiden muassa hieroi itseään viettelevästi jalkovälistä vain pienenpienet stringit jalassaan. Pian sen jälkeen lähti yläosa, kun Janica paljasti rintansa asukkaille ja Norjan BB-katsojille. Tällä kertaa Janica ei – kaikeksi onneksi – vetänyt helminauhaa vaginastaan, mutta muuten rietas esitys nousee varmasti norjalaislehdistön otsikoihin huomenna. Janican poistuttua lavalta oli Roberton vuoro esitellä omia strippaustaitojaan.Kuva: TV2.no/bigbrother