Rähinän suomalaisräppärit valloittavat Lontoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rähinän Recordsin artistit Uniikki, Elastinen, Spekti ja DJ Ewok esiintyvät 24. marraskuuta The Pipeline Barissa Lontoossa. Tällä kokoonpanolla ei olla aikaisemmin vedetty keikkoja. Yleisölle tarjotaan miesten mukaan energinen ja pilkesilmäkulmassa suunniteltu show.

Ajatus suomalaisesta klubi-illasta syntyi Lontoossa asuvien hiphop-musiikin ystävien keskuudessa. Tapahtumajärjestäjä Ilkka Hämäläinen kertoo, että he halusivat esitellä niin suomalaisille kuin lontoolaisille hiphopin kärkinimiä omasta kotimaastaan. Uniikki kertoo, että suomalaisen hiphopin kuuntelijoita löytyy ympäri maailman ja tämän tyyppisille intiimeille klubikeikoille on varmasti tilausta.

– Ensimmäinen reaktio oli, että mahtavaa, että päästäänesiintymään ulkomaille. On todella hienoa, että suomalaisella räpillä on kysyntää myös maamme rajojen ulkopuolelle, Uniikki hehkuttaa.

– Upeaa, että saadaan ihan eturivin artisteja käymään myös täällä, koska suomalainen hiphop-musiikki on suosittua myös Englannissa asuvien suomalaisten keskuudessa. Kun asuu ulkomailla, ei mediasta kuule kotimaista musiikkia, joka on mukava henkireikä ja tapa fiilistellä, jatkaa Ilkka Hämäläinen.