Näyttelijäkomistus paljasti: ”Ajattelen yhä kuin tyttö”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi hetkessä Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling sai Oscar-ehdokkuuden Half Nelson -elokuvasta.

Nyt näyttelijäkomistus kertoi kasvaneensa naisten ympäröimänä. Gosling kertoi vanhempiensa avioeron jälkeen asuneen äitinsä ja siskonsa kanssa. Feminiininen kasvatusympäristö onkin vaikuttanut tähteen erikoisella tavalla. Hän nimittäin paljasti ajattelevansa kuin tyttö.

– Ajattelen yhä kuin tyttö. Äitini ja siskoni kasvattivat minut ja harrastin muun muuassa balettia. Olin myös kotiopetuksessa, joten koko lapsuuteni ajan olen ollut naisten ympäröimänä, Gosling kertoi Female First -sivuston mukaan.

Tähti järkytti äskettäin fanejaan, sillä hän paljasti aikovansa lopettaa näyttelemisen. Hän kertoi syiksi muun muuassa sen, että hän haluaa kokeilla muita asioita elämässään. Gosling aloitti näyttelijänuransa jo 12-vuotiaana.

30-vuotias Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Parhaillaan näyttelijäkomistus tähdittää Emma Stonen kanssa Crazy Stupid Love -elokuvaa. Hän seurusteli taannoin The Notebook -vastanäyttelijänsä Rachel McAdamsin kanssa, mutta suhde päättyi eroon neljän vuoden yhdessäolon jälkeen.