BB-Veera sai viimeinkin odotetun käskyn – norjalaisvieras innostui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut kuluvalla viikolla menossa asukasvaihto, jossa Suomeen saapui norjalainen BB-Siv Anita. Kansainvälinen vieras ja suomalaiset BB-katsojat ovat saaneet samalla äimistellä suomalaisten surkeaa kielitaitoa.

Esimerkiksi BB-Stefan ja BB-Veera ovat olleet täysin tuppisuita, koska kummankin kielitaito on ollut lähellä nollaa. Tänään talossa järjestetään bileet, ja samalla Veera sai päiväkirjahuoneessa odotetun käskyn. Hän kertoi siitä saapuessaan takaisin muiden pariin.

– Dont speak finnish anymore! Because i have to. I want speak english all night long, Veera sanaili muiden hurratessa.

– I try ask jacuzzi and sauna. And i hope we get sauna and use it, Veera jatkoi ja nauroi päälle.

Veera joutuu siis verestämään muistojaan englannin kielestä. Ensimmäisten sekuntien perusteella neitokainen osaakin paremmin kieltä kuin tämän viikon käytöksestä olisi voinut uskoa. Myös norjalaisvieras innoistui toden teolla yllättävästä käänteestä.

– Olen ollut täällä seitsemän päivää ja vasta nyt kuulen sinun puhuvan englantia! Se on hienoa, BB-Siv Anita hihkui.

Pian Veera meni istumaan muiden suomalaisten kanssa, mutta joutui keskustelemaan heidänkin kanssaan vain englanniksi. Siv Anita sen sijaan suuntasi tanssimaan salsaa yhdessä Ramin kanssa. Vieressä BB-Ben ja BB-Annika tanssivat kuumasti. Mikael puolestaan järjesti Siv Anitalle suomenkielisen kiroilun pikakurssin.

– Haista vi**u! Siv Anita huudahti ja sai ylävitosen Mikaelilta.