Geri Halliwell pikkupöksyissä ja push-upeissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin laulaja paljasti jatkavansa uraansa musiikin parissa ja julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

Nyt seksikäs poppari esitteli treenattua vartaloaan pikkupöksyissä ja push-upeissa. Halliwell nimittäin keimaili kameroille alusvaatemerkkinsä kampanjakuvissa. Tähden alusvaatteet ovat vuoden 2012 kevätmallistoa.

– Minusta tuntuu, että ymmärrän naisten rintoja. Sain mahdollisuuden tehdä tytöille alusvaatteita, joista myös pojat tykkäävät, tähti kertoi The Sun -lehdelle.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin 39-vuotiaan Spice Girls -popparin kanssa. Äskettäin parin on kuitenkin huhuttu lämmittelevän suhdettaan uudelleen.