Nuori popkaunotar raivostui nakukuvastaan – kosto on suloinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift teki äskettäin historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi tähden kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Kaunotar sai arvostetun tittelin menestyneestä musiikkiurastaan sekä loistavasta roolimalliudestaan nuorille laulajille ja lauluntekijöille.

Nyt Celebrity Jihad -verkkosivustolle on ilmestynyt valokuva yläosattomasta tytöstä, jonka väitetään olevan Taylor Swift. Laulaja on itse kiistänyt olevansa kuvassa ja todennut, että kyse on kuvankäsittelystä. Siten kuva on myös Yhdysvaltojen lakien mukaan laiton. Swiftin lakimiehet ovat vaatineet tekaistujen kuvien poistamista ja uhkaavat haastaa sivuston oikeuteen tavaramerkkiloukkauksesta, koska sivusto yhdistää laulajan nimen perusteettomasti pornografiaan ja tekaistuihin uutisiin, TMZ uutisoi.

21-vuotias Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Kiertueella on nähty jo lukuisia supertähtiä, sillä muun muuassa Justin Bieber esitti äskettäin kantrilaulajan kanssa Baby-hittikappaleensa. Myös räppärit T.I, B.o.B ja Nicki Minaj ovat duetoineet Swiftin kanssa tämän kiertueella.