BB-Janica kuolasi seksikumppaninsa perään

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan välinen asukasvaihto päättyi eilen kyyneliin, kun BB-Siv Anita poistui Suomesta. Myöhemmin samana iltana BB-Janica palasi Suomeen ja pääsi kertomaan asukasvaihdon kuulumisiaan.

Päällimmäisenä neitokaisella oli hänen norjalainen ihastuksensa. BB-Janica ja BB-Roberto harrastivat seksiä useita kertoja Norjan Big Brotherissa, ja Roberto näytti tehneen vaaleaan suomalaiseen lähtemättömän vaikutuksen. Janica nimittäin hehkutti miestä avoimesti.

– Siellä oli sellainen ruskeasilmäinen ja surffitukkainen mies. Se näytti heti sohvalla tosi hyvältä. Sit se kysyi, että oonko sinkku ja kun sanoin että oon, niin se oli että ”Jees!”, Janica kertoi.

– Se harrastaa lumilautailua ja surffausta. Mitä mä voin siitä sanoa? Mmmmm… Se oli sellainen, että kaikki tykkäs siellä ja se tuli kaikkien kanssa juttuun.

Janica jätti kuitenkin kertomatta intiimejä yksityiskohtia hänen ja Roberton välisistä tapahtumista. Niiden sijaan hän jatkoi muiden norjalaisten asukkaiden esittelemistä. Lopulta Janica kuitenkin kertoi harrastaneensa seksiä Roberton kanssa.