BB-pakka menossa sekaisin – kotimainen julkkistähti taloon?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käynnistyi tänään uusi viikkotehtävä, mutta tänään tapahtuu myös muutakin. Taloon astelee nimittäin iltapäivällä uusi henkilö, ja parhaillaan veikkaukset tulokkaan henkilöllisyydestä vellovatkin kuumina verkossa.

Ohjelman verkkosivuilla vihjattiin jo aiemmin, että tulokas saa joidenkin asukkaiden leuat loksahtamaan. Tästä syystä monet ovat epäilleet, että taloon olisi menossa joku tunnettu julkkistähti. Aikaisemmilla tuotantokausilla esimerkiksi Martina Aitolehti ja monet aikaisempien tuotantokausien BB-tähdistä ovat astelleet taloon. Asukkaat ovatkin ihmetelleet sitä, että Suomen talossa ei ole nähty tällä kaudella lainkaan julkkisvieraita, kun esimerkiksi Norjassa heitä oli vieraillut jo useita.

Tulokas saapuu muiden keskuuteen tänään iltapäivällä Isovelin antaman Seis-komennon aikana. Asukkaat eivät siten saa liikahtaakaan tulokkaan nähdessään, tai muuten rangaistuksena on päätyminen suoraan häätöäänestykseen. BB-Mikael aavisti jotain tällaista tapahtuvaksi, sillä hän veikkasi aiemmin tänään, että seis-komennon aikana heille esiintyisi stand-up -koomikko Sami Hedberg.