BB-Sebastian Stefanille: ”Päästä jo irti Amandasta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viikkotehtävä meni pieleen jo eilen, mutta siitä huolimatta asukkaat jatkoivat tehtävän suorittamista. Tänään aamupäivällä asukkaat lajittelivat postimerkkejä ja keskustelivat samalla myös henkeviä.

39-vuotias Stefan ihastui aiemmin talossa asuneeseen 20-vuotiaaseen Amandaan, ja Amandan lähtö oli hänelle kova paikka. Mies on myöntänyt olevansa rakastunut itseään puolta nuorempaan tyttöön. Tänään BB-Amanda tuli taas puheeksi, kun BB-Sebastian ja BB-Stefan puuhastelivat kahdestaan. Lopulta Sebastian katsoi parhaaksi hieman neuvoa miestä.

– Ehkä sun pitäis päästä yli tästä ja löytää itsellesi oma vaimo ja sit Amanda unohtuu, Sebastian neuvoi.

– Siitä tulee elinikäinen ystävä, Stefan totesi yhä hartaasti.

– Eihän sitä voi jäädä tolleen kiinni, Sebastian ihmetteli.

– Ei, ei niin, Stefan havahtui.

– Se on sulle vain hyvä, että pääset siitä irti. Ties vaikka se alkaa seurustelemaan tahollaan, Sebastian maalaili.