Peitto heilui BB-talossa – Annika kritisoi Mikaelin seksitaitoja: ”Ai tälleenkö sä panet?”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talon tapahtumat eivät ole tällä tuotantokaudella tarjonneet kovinkaan suurta dramatiikkaa. Seksiä sen sijaan on harrastettu talossa monikertaisesti enemmän kuin edellisellä kaudella. Eilen intiimiin kanssakäymiseen pääsivät viimein viikkokausien odottelun ja kiusoittelun jälkeen myös BB-Annika ja BB-Mikael.

Tuotanto järjesti lemmenparille otolliset olosuhteet, joissa he pääsivät viimein lunastamaan toisilleen antamat lupaukset seksisessiosta. Pari sai lisähuoneen yksityiseen käyttöönsä, ja heti heidän sinne päästyään alkoi tapahtua. Jo muutaman minuutin kuluttua pari pyöri peiton alla ja mikrofoneista saatiin kuulla vain märkiä suudelmia ja paljon puhuvaa ähkimistä.

– Jos mä ootan 30 sekuntia, niin mä otan housut pois, Mikael lupasi.

– Et sä kestä niin kauaa. 15 sekuntia. Ai tääkö on sitä? Onpa leimiä. Ai tälleenkö sä panet? Annika hihitteli Mikaelin liikkuessa hänen päällään.

– Ai silleen et se on kova? En mä osaa tehdä siitä silleen kovaa. Miten se tehdään? Mikä se tahti pitää olla? Mikael tiedusteli seuralaiseltaan.

– Tää on sellaista Sammakkomies-stailia. No niin 30 sekkaa meni jo, Annika nauroi.

Hetken kuluttua pariskunta lopetti peiton heiluttamisen ja päätyi makaamaan vierekkäin sängylle. Tapahtumista peiton alla ei saatu varmaa tietoa videokuvasta, mutta ainakin peitto heilui huomattavan paljon ja lemmenparin keskustelut vahvistivat osaltaan tapahtumia.