Metropoli: Johanna Tukiaisen koira kaapattu? Pyytää apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen Julia-siskonsa ikuistettiin äskettäin kohukuviin leikkipuistossa Kuopiossa. Tuolloin alkoholismista kärsinyt Julia nähtiin homssuisena ja viinapullo kädessään. Nyt Tukiaisen siskoksilla on lemmikkiongelmia.

Metropoli-lehti nimittäin uutisoi, että Johanna Tukiainen etsii parhaillaan lemmikkikoiraansa. Nasu-koira on nimittäin ollut kadoksissa eilisestä saakka. Julkkistähti pelkää, että joku on kaapannut koiran tehdäkseen hänelle kiusaa. Näissä kohukuvissa pieni koira nähdään emäntänsä sylissä.

– Olen soittanut lähistön löytöeläinkoteihin ja poliisille, mutta kukaan ei ole nähnyt Nasua. Pelkään että joku on voinut kaapata sen, hätääntynyt Johanna Tukiainen kertoi Metropoli-lehdelle.