Järkyttävät kuvat Tukiaisen siskoksista leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen ei ole perheen ainoa neitokainen, joka on noussut julkisuuden valokeilaan. Myös pikkusisko Julia Tukiainen on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti vakavan alkoholiongelmansa ja masennuksensa merkeissä. Siskokset myös keikkailevat yhdessä.

Nyt verkossa leviää Metropoli-lehden alunperin tallentama kuvasarja, jossa Julia ja Johanna Tukiainen nähdään nauttimassa olostaan leikkikentällä yhdessä koiriensa kanssa. Huomio kiinnittyy kuvissa erityisesti Juliaan, jonka ulkomuoto on muuttunut dramaattisesti lyhyessä ajassa. Hänellä oli ulkoilureissun aikana myös pullollinen nestemäistä evästä mukanaan.

Kuva: Metropoli.net

Kuvat ovat Metropoli-lehden toimittajan tallentamia. Katso kaikki kuvat tästä. Lehti kertoo, että kuvat otettiin Tukiaisten keikkakiertueen aikana, kun he olivat matkalla Lappeenrannasta Kuopioon. Siskot halusivat telmiä hetken aikaa leikkikentällä autossa istumisen vastapainoksi.

Kuva: Metropoli.net

Taannoin lääkäri kielsi Julialta isosiskonsa häät viinan takia. Aiemmin tässä kuussa Metropoli-lehti uutisoi kuinka Julia Tukiainen oli isosiskonsa keikkamatkalla kiidätetty kuopiolaisesta hotellista ambulanssilla sairaalaan kirjoitettuaan blogiinsa itsetuhoisia ajatuksia ja juotuaan runsaasti alkoholia.