Petri Nygårdin fanit joutuvat vielä odottamaan: ”Upeeta p**kaa alusta loppuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Petri Nygårdin 29 syntiä – kaikki vitun hitit -nimeä kantava tuplakokoelma julkaistaan keskiviikkona 16. marraskuuta. Alunperin kokoelman piti olla saatavilla jo viikkoa aiemmin, mutta levyn erikoispakkaus on vaatinut ennakoitua enemmän aikaa.

Huikeassa suosiossa oleva suorasanainen suomi-hiphopin kultakypärä Petri on kiertänyt loppuunmyytyjä keikkoja, joilla fanit ovat kyselleet Petrin uran aikaisempien biisien perään. 2000-luvun alun klassikoita ei ole ollut vuosiin kattavasti saatavilla, joten Petrin uudet fanit ovat joutuneet kaivamaan legendaarisia biisejä kuten Vitun suomirokkii, Setit kuntoon, Kanava nolla ja Poliisi on kiva netin syövereistä. Tälle kokoelmalle nämä kappaleet on kuitenkin masteroitu uudestaan ja mukaan on raapaistu suosituimmat biisit kahdelta viimeisimmältä levyltä.

– Upeeta paskaa alusta loppuun sis kaikki 29 syntiä tai siis raitaa. Kaikennäköstä on tehty näköjää hahaa. Tääo niinku tavallaa nopee läpileikkaus mun elämään. Ollaan oltu työttömänä, runkattu, kännissä, pidetty hauskaa, pelattu lätkää, vietetty jouluu, sanottu suoraan ja yleensäkki tehty iha mitä vittuu vaa!! Uudempaa ja vanhempaa, Tää on mun 29 syntiä. En mää oo täydellinen, mutta mää oon vittu minä!! tämä on mun elämää!! Petri Nygård hehkuttaa kokoelmaansa.