Selena Gomez haluaa suosikkisarjojen tähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez hankki äskettäin lähestymiskiellon ahdistelijalleen. Eräs 46-vuotias mies matkusti Los Angelesiin tapaamaan popparia ja uhkasi tappaa tämän. Häiriintynyt mies sijoitettiin tapauksen jälkeen psykiatriseen hoitoon mielenterveydellisten ongelmiensa takia.

Nyt turvamiesten ympäröimä 19-vuotias Gomez kertoi haaveilevansa Glee-hittisarjan tähteydestä. Poppari tähditti äskettäin Monte Carlo -elokuvaa Glee-komistus Cory Monteithin kanssa. Kaunotar kertoikin keskustelleensa tähden kanssa siitä, että hän esiintyisi hittisarjassa omana itsenään.

– Haluaisin tehdä cameo-roolin Glee-sarjassa. Vitsailin aina kuvauksissa Corylle, että joku päivä tulen esiintymään sarjassa, Gomez kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Poppari kertoi, että esiintyisi mielellään myös Gossip Girl -televisiosarjassa. Gomez kuvasi äskettäin viimeisimmät jaksonsa Disneyn Waverly Placen velhot -sarjassa. Hän kertoi sarjan loppumisen ja roolihahmostaan Alex Russosta luopumisen olleen todella rankkaa.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juontaa 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.