Eva Longoria ihastui pienokaiseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista, joka jäi kiinni pettämisestä. Pariskunta suunnitteli ennen eroa perheen perustamista ja näyttelijätär toivoi myös jälkikasvua koripallotähden kanssa.

Nyt 36-vuotias kaunotar on kuvattu Beckhamien julkkisperheen kanssa Los Angelesissa. Longoria oli nimittäin katsomassa David Beckhamin jalkapallo-ottelua tämän perheen kanssa vip-katsomossa. Televisiotähti ei kuitenkaan juurikaan seurannut futismatsia, sillä hän ei saanut näppejään irti pariskunnan neljäkuukautisesta Harper-tyttärestä. Katso ihastuttavat kuvat tästä.

Gabrielle Solis -kotirouvaa hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria ei viihtynyt pitkään sinkkuna avioeronsa jälkeen. Hän nimittäin löysi uuden rakkauden näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveljestä Eduardo Cruzista. Heidän huhutulle suhteelleen saatiin taannoin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Eduardon käsivarresta bongattiin myös tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin “Eva”.