BB-Janicalle tarjottiin 5 000 euroa seksipalveluista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva tamperelainen BB-Janica on ammatiltaan kirjanpitäjä, mutta vapaa-ajallaan hän työskentelee myös stripparina ja Petri Nygårdin taustatanssijana. Realityohjelmassa hän on muuttanut monien käsityksiä strippareista.

Yksi heistä on BB-Sebastian, jonka kanssa Janica tulee erityisen hyvin toimeen. Tänään Sebastian ja Janica vetäytyivät puimaan elämäänsä ja talon tapahtumia pesään.

– On todella outoa, että ripari ja rippari tulevat näin hyvin toimeen, Sebastian pohti ääneen viitaten omaan rippikoulutaustaansa.

Janica ihmetteli miehen kommenttia, sillä hänen mielestään stripparitkin ovat yleensä aivan tavallisia ihmisiä. Hän veti selvän rajan strippauksen ja seksipalvelujen väliin, mutta kertoi saaneensa itsekin tarjouksia seksipalveluista.

– Kerrankin yks mies tuli ja tarjosi mulle 5.000 euroa siitä, että olisin tehnyt sille jotain. Mä sanoin että ei. Mä en ole mikään maksullinen. Mä oon tanssija. Moni luulee, että stripparit on jotain narkkareita tai sellaisia, mutta siellä on ihan normaaleja ihmisiä, joilla on lapsiakin, Janica kertoi.