Pariskunnalla virtahepo lemmikkinä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla lähes kaikista mahdollisista eläimistä on tehty kotieläimiä tai jopa lemmikkejä. Esimerkiksi allligaattorit ovat aiheuttaneet Yhdysvalloissa paljon ongelmia. Nyt Etelä-Afrikasta on kuitenkin löydetty erittäin poikkeuksellinen pariskunta, jolla on virtahepo lemmikkinä.

Englantilaisen realityohjelman kuvausryhmä ja ohjelman isäntä Karl Pilkington saivat kunnian vierailla kodissa, jossa valtava virtahepo tallusteli vapaana sisällä ja kävi välillä pulahtamassa lampeen.

Kaiken lisäksi virtahepo osaa suunnata talon keittiöön, jossa sitä syötetään kädestä ja ruokailun jälkeen valtava otus menee makoilemaan olohuoneen lattialle levitetylle patjalle. Aivan jokaiseen kotiin virtahepoa tuskin kannattaa harkita lemmikiksi.