Ensi viikolla BB-asukkaat todella pahassa paikassa – häätöäänestyksessä ruuhkaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla viikolla ollut käynnissä seis-tehtävä, jonka aikana asukkaat eivät ole saaneet liikkua. Liikkumisen vuoksi BB-Annika ja BB-Suvi joutuivat suoraan häätöäänestykseen. Tehtävä jatkuu myös ensi viikolla ja rangaistuksia lienee tulossa.

Ensi viikolla vuorossa on nimittäin todella raju vaikeusasteen nosto. Tähän mennessä seis-tehtävissä asukkaiden huomiota on yritetty herpaannuttaa esimerkiksi uudella asukkaalla ja lentävillä kaloilla. Alkavalla viikolla paikallaan pysyminen tulee kuitenkin lähes mahdottomaksi, koska taloon astelee seis-tehtävien aikana asukkaiden läheisiä ja ystäviä.

– Ensi viikolla seis-tehtävien aikana asukkaiden läheisiä ja ystäviä tulee taloon, Big Brother -ohjelmassa paljastettiin tänään.

Alkuperäiset asukkaat ovat olleet ilman läheisiään jo kahden kuukauden ajan, joten perheenjäsenen tai ystävän näkeminen voimatta liikkua lienee asukkaille täysin ylivoimaista. Liikkumisesta rangaistaan kuitenkin joutumalla suoraan häätöäänestykseen, joten äänestyksessä lienee ruuhkaa.