BB-Janican ystävä ilmestyi taloon – murtuivat itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla luvassa unohtumattomia yllätyksiä, kun seis-komentojen aikana asukkaiden ystäviä ja perheenjäseniä tulee vierailemaan talossa. Ensimmäisenä tukalaan tilanteeseen joutui Janica. Hän kykeni olemaan liikkumatta, mutta murtui kuitenkin heti itkuun.

Ystävä seisoi hetken aikaa Janican edessä ja vuodatti itsekin kyyneleitä. Lopulta ystävä kosketti Janicaa olkapäähän, mutta BB-asukas pysyi urheellisesti paikoillaan. Ystävän poistumisen ja seis-tehtävän päättymisen jälkeen BB-Janica meni purkamaan tunteitaan kylpyhuoneeseen, jonne BB-Sebastian tuli perässä lohduttamaan itkevää neitokaista.

– Nyt sen käsitti vasta‚ et mimmoinen ikävä noita ihmisiä on, Janica totesi Sebastianille kyyneleiden lomasta.

– Ajattele mikä tunne on kun pääsee pois ja halaa kavereitaan ensimmäistä kertaa, Sebastian totesi.

– Tai kun näkee lapset. Voi kun mun veli olisi tullut tänne. Ne kyllä sanoi, että ne ei tule tänne ja että ne ei osallistu tähän koko hommaan ollenkaan, Janica odotti.

– Tästä tuli heti niin jännittävä viikko. Tää on just sitä mitä mä oikeesti haluan, Sebastian hehkutti.