Jymy-yllätys: BB-talo sai uuden asukkaan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään tapahtunut monenlaista outoa, kun asukkaat ovat saaneet yllättäviä vieraita. Hetki sitten talo sai kuitenkin tilapäisesti taas yhden uuden asukkaan, kun Big Brother -juontaja asteli sisään taloon. Mahdollisesti tosin vain hetkeksi.

Asukkaat ryhtyivät huutamaan ja kirkumaan yhteen ääneen, kun päiväkirjahuoneesta asteli sisään uusi yllättävä ihminen. Suurin osa asukkaista tunnisti vaalean neitokaisen, mutta kaikki eivät. Hän on Bi Brother Extran juontaja Elina Viitanen.

– Kuka se on? Mikael kysyi ihmeissään.

– Se on se juontaja! Annika huusi.

– Sähän oot ihan nätti, Mikael lisäsi.

– Miks sä täriset? Annika kysyi.

– Jännittää ihan hitosti. Big Brother lähetti mut tänne niinku morjenstaan, Elina kertoi.

– Kattokaa nyt kun se on hämmentynyt. Nyt kun kaikkea ei ole käsikirjoitettu niin se ei tiedä mitä se sanoo, Sebastian totesi innoissaan.

Elina kysyi asukkailta, että mitä he ovat päivän aikana tehneet. Samalla he kuitenkin huomasivat, että Elina tietää kaikesta Big Brotheriin liittyvästä kaiken. He ryhtyivätkin tenttaamaan tulokkaalta salaisuuksia, joita ei kuitenkaan herunut.

– Miks te ette kysyneet suorassa lähetyksessä multa mitään? Netta tivasi.