Tuuli nosti Eva Longorian mekkoa liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista, joka jäi kiinni pettämisestä. Pariskunta suunnitteli ennen eroa perheen perustamista ja näyttelijätär toivoi myös jälkikasvua koripallotähden kanssa.

Nyt 36-vuotias kaunotar on kuvattu kaupungilla, jossa hän yritti samaan aikaan puhua puhelimeensa ja päästä sisään autoonsa. Tuulinen keli teki kuitenkin tehtävänsä, ja Evan lyhyt hame pääsi haukkaamaan ilmaan siten, että se nousi yllättäen liian korkealle ja paljasti pakaroita.

Gabrielle Solis -kotirouvaa hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria ei viihtynyt pitkään sinkkuna avioeronsa jälkeen. Hän nimittäin löysi uuden rakkauden näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveljestä Eduardo Cruzista. Heidän huhutulle suhteelleen saatiin taannoin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Eduardon käsivarresta bongattiin myös tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin “Eva”.