Uutta BB-asukasta jekutettiin: ”Kusetittekste mua pa**iaiset?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman toinen juontaja Elina saapui eilen yllätysvierailulle BB-taloon, mutta visiitti ei jäänyt kuitenkaan kovin lyhyeksi. Vaalea neitokainen jäi nimittäin taloon myös yöksi ja pääsi tutustumaan aitiopaikalta asukkaiden elämään.

Asukkaat ovat olleet tulokkaasta mielissään, vaikka Annika kärsikin eilen hieman kolmiodraamasta. Tänään asukkaat jekuttivat Elinaa tämän ollessa päiväkirjahuoneessa. Sebastian keksi, että hänen palatessaan kaikki olisivat paikallaan kuin seis-tehtävässä. Näin tapahtuikin. Elina ihmetteli asukkaita hetken aikaa ja suuntasi sitten makuuhuoneeseen. Sinne hän kuitenkin kuuli asukkaiden tirskumista.

– Kusetittekste mua paskiaiset taas kerran? Mä rupesin tuolla miettimään, että olisko munkin pitänyt tulla. Ei vitsi te teette mun elämän täällä hankalaksi, Elina Viitanen naureskeli.