Äiti paljasti Kelly Osbournen vammojen todellisen syyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne haukkui taannoin näyttävästi ex-kihlattuaan. Mies nimittäin jäi kiinni pettämisestä lukuisten naisten kanssa. Räväkän Kellyn entinen siippa saikin kuulla kunniansa uskottomuudestaan muun muuassa Twitterissä.

Uutisoimme äskettäin, kuinka Kelly Osbourne kiidätettiin sairaalaan. Aluksi tähden uskottiin kaatuneen pää edellä katuun, mutta nyt laulajan äiti Sharon Osbourne paljasti sairaalareissun todellisen syyn The Talk -keskusteluohjelmassaan. Rokkarin tytär oli nimittäin loukannut päänsä epäonnistuneen tanssiliikkeen takia.

– Kelly oli tanssimassa klubilla jonkun miehen kanssa. Mies teki liikkeen, jossa Kelly notkahti pää alaspäin lattiaa kohti. Yhtäkkiä mies päästikin irti ja tyttäreni pää osui vahvistimen reunaan, Sharon Osbourne kertoi The Talk -keskusteluohjelmassa.

Äidin mukaan Kelly uskoi tärähdyksen jälkeen olevansa kunnossa, mutta neitokainen pyörtyi kahdesti hotellihuoneessaan pian välikohtauksen jälkeen. Paikalle hälytettiinkin ambulanssi ja Kelly kiidätettiin sairaalahoitoon. Sharon kertoi kuitenkin tyttärensä olevan nyt kunnossa.

Omaa uraansa viihdealalla edelleen luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär nimittäin osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Tähti tunnetaan myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän on muun muuassa kritisoinut useiden julkkiskaunottarien asuvalintoja.