BB-asukkaat sekosivat – Petri Nygård ja jättivagina lavalla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi hetki sitten vauhdikkaat bileet, jossa pääesiintyjänä toimii huippusuosittu räppäri Petri Nygård. Asukkaat saivat siirtyä tehtäväalueelle, jossa saman tien lähti soimaan Nygårdin hitti Kotibileet. Sen jälkeen oli vuorossa vuoden suurin kotimainen hitti Selvä päivä.

Kesäfestareilta tuttuun tapaansa Petri Nygård oli tuonut esiintymislavalle myös valtavan puhallettavan vaginansa, josta hän myös saapui esiintymislavalle. Erityisen innoissaan yllätysvieraasta oli BB-Janica, joka esiintyi viime kesänä Nygårdin kanssa keikkojen taustatanssijana. Keikkasetti oli massiivinen, joten asukkaat saivat niskaansa vaginan sisältä niin ikään festareilta tutun vaahtosateen.

– Te olitte niin saatanan likaisia, että mä ajattelin pestä teidät kerralla, Petri Nygård huusi keikan päätteeksi.

BB-Sebastian ei näyttänyt olevan kovinkaan innoissaan yllätyksestä, sillä hän on useita kertoja kertonut kavahtavansa ”rakkauden kaupallistamista” ja nyt Nygårdin jättivagina selvästi ärsytti miestä. Lavalla nähtiin myös karismaa tihkuneet Millionaire Men -komistukset, jotka saivat ihailevia katseita BB-naisilta. Keikka kesti vain kolmen biisin ajan.

– Sano Juspe kaikille terveisiä! Veera huusi viestin ulkomaailmaan.