BB: Isoveli lihottaa asukkaita väkisin – uusi sääntö taloon

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaiden tulee viikkotehtävän aikana nostaa yhteispainoaan kymmenien kilojen verran 750 kiloon saakka. Isoveli onkin tarjonnut asukkaille jatkuvasti rasvaisia ruokia, jotta läskiä saataisiin kerättyä lisää.

Tänään yltäkylläiset asukkaat ovat jo valittaneet, etteivät he enää jaksa ahmia lisää ruokaa massuihinsa. Isoveli ei kuitenkaan moista siedä, ja talon pomo on huolestunut asukkaiden hitaasti nousevasta painosta. Viikkotehtävään asetettiinkin hetki sitten uusi sääntö ”puheoikeus”.

– Aina kun joku teistä haluaa sanoa jotain, on hänen laitettava ruokaa suuhunsa. Puhua saa vain silloin, kun ruokaa on suussa, Isoveli ilmoitti tiedotteessa.

– Siis koko ajan pitää puhua ruoka suussa? BB-Janica ihmetteli.

Isoveli ilmoitti myös rangaistuksen, mikäli joku asukkaista puhuu suu tyhjänä. Asukkaiden täytyy nimittäin tehdä kyykkyhyppyjä musiikin tahtiin, jos joku uhmaa puheoikeus-sääntöä. Ensimmäisen rikkeen teki BB-Suvi, minkä vuoksi kaikki muut asukkaat joutuivat jumppaamaan musiikin tahtiin.