Tältä Roxette-yhtyeen tähdet näyttävät nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2011 on ollut upea vuosi ruotsalaiselle Roxette-yhtyeelle. Yhtye on tehnyt paluun Charm School –albumilla ja maailmankiertueella. Kiertue on jo houkutellut yli 700.000 katsojaa ympäri maailman. Suomessa kiertue pysähtyi viimeksi 8. marraskuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Helsingissä nähtiin tyylikkäästi ikääntynyt duo, mutta keikkakiertueiden ja elämän jäljet näkyivät jo selvästi molempien kasvoilta. Katso kaikki keikkakuvat tästä.

Kuvat: Tiia Santavirta

Aikoinaan valtavaa suosiota ympäri maailman niittänyt ruotsalainen megayhtye Roxette on myynyt 25 vuotta kestäneen uransa aikanaperäti 70 miljoonaa albumia. Yhtyeen Room Service –studioalbumista on kulunut jo vuosikymmen. Taannoin Marie Fredriksson vieraili Per Gesslen soolokiertueella Amsterdamissa, jossa parivaljakko esitti yhdessä kappaleet It Must Have Been Love ja The Look.