BB-Janica myönsi seksisessiot: ”Noin yhdeksän orgasmia sain”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden asukasvaihto toteutettiin tänä vuonna Suomen ja Norjan välillä. Tuolloin BB-Janica suuntasi Tukholmassa sijaitsevaan Norjan BB-taloon. Siellä Janica ihastui heti Robertoon, jonka kanssa hän harrasti seksiä jo muutaman tunnin jälkeen.

Janica ei ole kuitenkaan tähän mennessä kertonut juuri yksityiskohtia siitä mitä Norjan talossa peiton alla tapahtui. Tänään asukkaat keskustelivat kondomeista ja muistelivat kuinka BB-Oscar väitti käyttävänsä talossa sata kondomia. Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta Janica paljasti saaneensa asukasvaihtoon mukaan kondomeita. Samalla asukkaat tivasivat mitä reissulla tapahtui.

– No panin mä! Janica myönsi lopulta.

– Monta kumia meni? BB-Ben tiedusteli.

– No mä laskin, että noin yhdeksän orgasmia sain. Aina kun oli mahdollista. Aina mä sain orgasmin. Jos mä olin siellä yhdeksän päivää, niin viikkotehtävän aikana ei pystynyt, kun meillä piti olla päällä pyjama ja hattu ja sit se nalle. Se oli niin vaikeesti viritetty. Ei siinä olis kerinnyt, kun meillä oli minuutti aikaa ehtiä ulos, Janica selosti.

Seksisessioiden määrä kiinnosti kuitenkin yhä asukkaita.

– En muista montako kertaa. En mä laskeskellut, Janica totesi.