BB-Janica janoaa seksiä: ”Tekis mieli penistä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa suurin osa asukkaista on pidättäytynyt seksistä koko tuotantokauden ajan. BB-Janica sai taannoin enemmänkin seksiä vieraillessaan Norjassa, mutta nälkä vain kasvoi syödessä. Tänään Janica on nimittäin toistuvasti valittanut puutostilaansa.

– Tuutko Benkku makaamaan mun päälle, kun taas tekee mieli. Tekis mieli penistä. Seksiä. Voi ei. Mä en kestä enää. Sääntökirjassa ei kerrota mitään siitä, jos raiskaa jonkun, kun se on ihan normaalissa olotilassa. Sitähän ei saa raiskata, jos se on tiedottomassa tilassa. Tekeekö benin mieli seksiä? Janica kysyi ja sai välittömästi vastauksen.

– No kyllä! tekee! Ben hihkui.

– No mä just sanoin, että mä voisin raiskata Benkun, Janica totesi Suville.

– Ehkä se vähän kerjää sitä, Rami naureskeli vieressä.

BB-Suvi odotti jo innolla sitä, että hän pääsisi illalla ulos talosta ja mahdollisesti harrastamaan seksiä mieskumppaninsa kanssa jo samana iltana.