BB-Janican muodonmuutos yllätti: ”Sori Benkku”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin eilen nauttia hiusten stailauksesta, kun BB-Ben sai avata Pandoran boksin ja valita sieltä löytyvistä vaihtoehdoista. Hän valitsi pahaa itselleen ja hyvää muille. Mies muistikin mainita ”hyväntekeväisyydestään” muille asukkaille joka käänteessä.

BB-Janica sai illan aikana suurimman muodonmuutoksen, kun hänen pitkät vaaleat hiuksensa leikattiin lyhyemmiksi ja värjättiin tummanpunaisiksi. Prosessin jälkeen hän meni vessaan esittelemään tulosta Benille ja Mikaelille, jotka pesivät vessaa hammasharjoilla.

– Vitsi tää on niin ihanaa. Mulla ei ole ikinä ollut  näin ihanaa tukkaa. Tykkääksä Ben, vaikka en olekaan enää blondi? Janica tiedusteli hiuksiaan ihaillen.Kuva: Sub

Vaikka Annika oli jo aiemmin ilmaissut ärtymyksensä Benin alituisesta itsekorostuksesta, muisti hän jälleen muisti korostaa jokaisessa lauseessaan, että kaikki asukkaiden tänään kokemat hyvät asiat olivat nimenomaan hänen ansiotaan.

– Ole hyvä vaan. Eiks ollut hyvä, että otin mulle pahaa ja teille hyvää? Eiks näin päin ole paljon parempi? Mä ajattelin vaan teitä, Ben pönkitti itsetuntoaan.

– Kiitos Ben, sä oot tosi herrasmies. Kiitos. Ilman sua mulla ei olis tätä tukkaa. Tää on niin ihana. Tää on niin magee. Mä tykkään tästä niin paljon. Mä oon niin onnellinen. Niin kuin yks mun kaveri sanoo: Tukka hyvin kaikki hyvin, Janica ihasteli.

– No, otin oikeen valinnan sitten. Mut tällainen mä oon, Ben jatkoi itsensä korostamista.

– Mun elämä muuttui tänään. Mun lapset eivät enää tunnista mua. Mä mietin sitä hetkeä kun mä pääsen niiden lähelle. Siihen ei ole enää kauaa, Janica jatkoi.