Beyoncen raskaus onkin silkkaa huijausta? Vauvamasu katosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa odottava supertähti Beyonce joutui äskettäin huhumyllyn keskiöön, kun viihdelehdet väittivät laulajattaren käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Laulaja tyrmäsi väitteet, mutta valokuvat osoittivat jotain muuta.

Nyt 30-vuotias kaunotar on joutunut uudelleen huijausepäilyjen kohteeksi, kun hänen vauvamasunsa näyttää yllättäen kadonneen. Beyonce esiintyi Late Night With Jimmy Fallon -ohjelmassa, eikä hänen vauvamasunsa todellakaan näyttänyt siltä, että laulaja olisi kuudennella kuulla raskaana. Katso kuvat tästä.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”.