Beyoncen raskaus onkin silkkaa huijausta? Vauvamasu katosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa odottava supertähti Beyonce joutui äskettäin huhumyllyn keskiöön, kun viihdelehdet väittivät laulajattaren käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Laulaja tyrmäsi väitteet, mutta valokuvat osoittivat jotain muuta.

Nyt 30-vuotias kaunotar on joutunut uudelleen huijausepäilyjen kohteeksi, kun hänen vauvamasunsa näyttää yllättäen kadonneen. Beyonce esiintyi Late Night With Jimmy Fallon -ohjelmassa, eikä hänen vauvamasunsa todellakaan näyttänyt siltä, että laulaja olisi kuudennella kuulla raskaana. Katso kuvat tästä.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”.

Uusimmat