BB-asukkaat: ”WTC-iskut olivat huijausta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään aamupäivällä keskusteltu vauhdikkaasti Yhdysvaltojen WTC-iskuista. Talon älyköt BB-Mikael ja BB-Sebastian kertoivat muille tornien räjäyttämisen olleen Yhdysvaltojen hallituksen salajuoni Irakin sodan käynnistämiseksi.

Talon naiset tyytyivät lähinnä nyökyttelemään ja hymähtelemään miesten ladellessa pöytään argumenttejaan huijausteorian puolesta.

– Ne tornit ei olis voinut tomahtaa. Niistä rakenteista paloi joku 15 prosenttia, kun niitä rakenteita on niissä joka puolella. Jossain Ranskassa oli ollut tulipalo, jossa pilvenpiirtäjä paloi joku kolme päivää eikä se romahtanut. Sit se WTC-aluehan siivottiin järjettömän nopeasti. Nehän lähetti ne kaikki raudat heti rahtilaivoilla jonnekin Kiinaan sulatettavaksi. Siinä oli joku Bushin sukulaisyhtiö joka hoiti purkutyön, Mikael lateli.

Sebastian oli samoilla linjoilla Mikaelin kanssa, sillä hänkään ei usko, että kyseessä oli todellisuudessa terrori-isku.

– Sit Bin Ladenin suku lennätettin yksityiskoneella välittömästi Yhdysvalloista arabimaihin siitä huolimatta, että silloin oli lentokielto voimassa. Että se on yks mielenkiintoinen fakta. Vielä epäilyttävämpää siitä teki se, että lentokiellon aikana ne lennätettiin pois. Että Bin Laden on tehnyt sopimuksen, että jos mä lähden tohon mukaan, niin mun perhe lennätetään turvaan, Sebastian totesi.

Seuraavaksi asukkaat ryhtyivät keskustelemaan siitä missä olivat kun kuulivat torneihin iskeytyneistä lentokoneista.