Hiphop-festarit kimppaan – Blockfest ja Summer up yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi viime kesänä ennakkoon loppuunmyytyä festivaalia, hiphop-musiikkiin keskittyneet Blockfest ja Summer up, ovat aloittaneet yhteistyön. Tapahtumat aloittavat yhteistyön tarjoamalla molemmat festivaalit kattavan yhteislipun joulumyyntiin.

Tampereella järjestettävä Blockfest kokoaa ensi syksynä suomalaisia ja ulkomaisia hiphop-tähtiä viihdyttämään yleisöä Tullintorin ja Pakkahuoneen alueelle viidettä kertaa. Lahtelainen, viime vuonna yli 21.000 eri kävijää kerännyt Summer up puolestaan houkuttelee nuorisoa Mukkulan rantaan kymmenennen juhlavuotensa kunniaksi.

Molemmat festivaalit ovat menestyksensä johdosta vakaalla pohjalla, ja aikovatkin parantaa palveluitaan ja yleisön viihtyvyyttä entisestään. Blockfest järjestetään ensi syksynä 17. – 18. elokuuta ja Summer up 6. – 7. heinäkuuta. Molempiin tapahtumiin sisäänpääsyn kahdeksi päiväksi oikeuttava yhteislippu on hinnaltaan 99 euroa.